Българка успя да измами 61-годишен американец с голяма сума пари, съобщиха

...
Българка успя да измами 61-годишен американец с голяма сума пари, съобщиха
Коментари Харесай

Любовни схеми: Българка успя да измами американец с близо 45 0000 лв.

Българка съумя да  измами 61-годишен американец с огромна сума пари, оповестиха от полицията. Двамата са имали връзка от разстояние и той ѝ е предложил да се омъжи за него.

Мъжът е дошъл в България, откакто се усъмнил, че е въведен в илюзия . Разказал, че в края на предходната година се е срещнал с жена в интернет уебсайт.

Започнали връзка, като след известно време тя се е трансферирала в мобилно приложение за видео и аудио диалози.  Жената му е разказала, че живее оскъдно на село, че се грижи за своя близка, че не разполага с парични средства.

Мъжът се е умилостивил, решил да ѝ помогне, изпратил парична сума, по-късно направил още един превод. Предложил ѝ да се омъжи за него.

Тя се е съгласила и са се разбрали да се срещнат в прилежаща страна . Получил е позвъняване, че на летището са я задържали и с цел да я освободят са нужни още пари. Той още веднъж ѝ изпратил, а след известно време връзката сред тях спряла.

Притеснен, че нещо се е случило, е  тръгнал да я търси. Пристигнал е в Районното ръководство в Нови пазар, защото преди време тя му е споделила, че е от този край.  В диалога си с униформените е споделил, че е превел близо 45 0000 лв. .

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР